Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii britanici l-au arestat pe cel care o ameninţa pe Gina Miller

Poliţia britanică a arestat un bărbat bănuit că ar fi făcut ameninţări grave cu caracter rasial la adresa Ginei Miller, managerul unor fonduri de investiţii care a cerut în justiţie ca Marea Britanie să nu poată ieşi din Uniunea Europeană fără acordul explicit al Parlamentului, relatează Reuters şi AFP, conform agerpres.

Poliţia a anunţat miercuri că un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost arestat luni la Swindon (centrul Angliei) sub suspiciunea că ar fi trimis online mesaje cu carcater rasial. Bărbatul a fost apoi eliberat pe cauţiune. Serviciul procurorului coroanei (CPS) urmează să se pronunţe în acest caz.

Un avion cu 47 de pasageri la bord s-a PRĂBUŞIT după decolare

Gina Miller a declarat pentru AFP că a primit 'ameninţări cu moartea' în urma recursului formulat în justiţie prin care a cerut ca guvernul condus de premierul britanic Theresa May trebuie să obţină acordul parlamentului înainte de invocarea Articolului 50 din Tratatul de la Lisabona, a cărui activare dă startul unei perioade de doi ani de negocieri între Marea Britanie şi Uniunea Europeană pe tema Brexitului.

'Este una dintre anchetele poliţiei în curs de desfăşurare', a declarat Miller pentru Reuters.

Ca parte a aceleiaşi anchete, poliţia a anunţat că a emis un avertisment pe data de 3 decembrie unui individ în vârstă de 38 de ani din Fife, Scoţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.