Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un avion cu 47 de pasageri la bord s-a PRĂBUŞIT după decolare - FOTO

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE 15:09. Un avion al companiei Pakistan International Airlines (PIA), care efectua o cursă pe ruta Chitral-Islamabad având la bord aproape 50 de persoane, s-a prăbuşit miercuri într-o regiune muntoasă din nordul Pakistanului, au anunţat poliţia şi autoritatea aviaţiei civile locale, relatează Reuters şi AFP, conform agerpres.

Conform companiei PIA, avionul ce efectua zborul PK-661 a pierdut miercuri după-amiază legătura cu controlorii de trafic aerian.

Un responsabil al poliţiei din provincia Khyber-Pakhtunkhwa, Laiq Shah, a declarat pentru Reuters că avionul s-a prăbuşit într-o regiune muntoasă, în apropiere de oraşul Havelian.

Avionul transporta 'aproximativ 40 de persoane', a anunţat compania, dar autoritatea aviaţiei civile a anunţat că la bordul aeronavei se aflau 47 de persoane.

Citeşte şi: DEZASTRU în Indonezia după cutremur. Numărul morţilor creşte de la oră la oră - FOTO/VIDEO

Potrivit AFP, care îl citează pe Danyal Gilani, purtător de cuvânt al PIA, la bordul avionului se aflau 37 de pasageri, restul fiind membri ai echipajului. Avionul era un model ATR-42, conform unui comunicat de presă al companiei aeriene PIA.

Posturile de televiziune Geo News şi Dawn News TV, care citează surse ale aviaţiei civile, au anunţat că avionul a pierdut legătura cu controlorii de trafic aerian în jurul orei locale 16:30 (11:30 GMT).

 

UPDATE: Un avion de pasageri pakistanez s-a prăbuşit la scurt timp după decolare, după ce iniţial autorităţile aeronautice anunţaseră că aparatul de zbor dispăruse de pe ecranele radar. Zborul PK-661 s-a prăbuşit în apropiere de localitatea Bodlain, provincia Havelian, aflată la graniţa cu Afganistan.

Nu se ştie deocamdată dacă există supravieţuitori sau care sunt cuazele tragediei.

Ştire iniţială:

Un avion al companiei Pakistan International Airlines (PIA) care efectua o cursă pe ruta Chitral-Islamabad, a dispărut miercuri de pe radare, informează publicaţia pakistaneză DawnNews, conform agerpres.

content-image

Potrivit sursei citate, la bordul aparatului de zbor se aflau 47 de persoane.

Avionul a dispărut de pe radare la scurt timp după ce a decolat de pe un aeroport din din regiunea Chitral, din nordul Pakistanului, transmite Reuters, care citează posturi de televiziune locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.