Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii Capitalei au descins în Centrul vechi - 35 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 45.000 de lei

xplorio.ro
centrul vechi bucuresti

Poliţia Capitalei a efectuat în noaptea de sâmbătă spre duminică o acţiune în zona Centrului vechi, fiind aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 45.000 de lei, potrivit Agerpres.

"În cadrul acţiunii au fost aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 45.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, precum şi pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice", precizează un comunicat de presă al DGPMB, transmis duminică AGERPRES.

Citește și: După ce a descoperit că românii sunt LENEȘI, ministrul Muncii anunță RESETAREA ANOFM: A fost o perioadă de congrese

De asemenea, poliţiştii au reţinut două certificate de înmatriculare.

Acţiunea, care se circumscrie activităţilor dispuse de MAI şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de linişte publică, protecţia cetăţeanului faţă de practicile comerciale ilicite şi însănătoşirea mediului de afaceri, a beneficiat şi de sprijinul Direcţiei Generale a Jandarmeriei Bucureşti, al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Autorităţii Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.