Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii de frontieră au prins 12 migranţi când încercau să iasă ilegal din ţară: Erau transportaţi cu o autoutilitară condusă de un bărbat fără permis

Poliţiştii de frontieră de la Moraviţa, judeţul Timiş, au depistat un cetăţean roman care a sprijinit doisprezece cetăţeni din Afganistan şi Pakistan în încercarea de a trece ilegal frontiera. Bărbatul român nu avea permis de conducere.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel, în jurul orei 12.00, o patrulă a poliţiei de frontieră a oprit pentru verificări, pe comunicaţia DN57, la intrarea în localitatea Jamu Mare, judeţul Timiş, o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de un bărbat, în vârstă de 20 de ani, cetăţean român”, se arată într-un comunicat de presă, de sâmbătă, al Poliţiei de Frontieră.

În interiorul mijlocului de transport au fost descoperiţi, în calitate de pasageri, doisprezece cetăţeni străini, toţi bărbaţi, fără documente de identitate asupra lor. Poliţiştii de frontieră i-au condus la sediul instituţiei pentru cercetări.

„În cadrul verificărilor, s-a stabilit că persoanele descoperite în autovehicul sunt cetăţeni din Afganistan şi Pakistan, cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani. De asemenea, în cadrul cercetărilor s-a mai stabilit că şoferul a condus mijlocul de transport fără a poseda un permis de conducere”, se mai arată în comunicat.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru infracţiunile de trafic de migranţi şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere pentru cetăţeanul român şi de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetăţenii afgani şi pakistanezi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.