Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au depistat două autoturisme, în valoare totală de 240.000 de lei, furate din Cehia

www.ct100.ro
politia de frontiera

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au depistat, la controlul vamal, şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor două autoturisme, în valoare totală de 240.000 de lei, care fuseseră introduse în bazele de date ca fiind furate din Cehia, doar cu câteva ore înainte de a se prezenta la controlul de frontieră, informează, luni, STPF Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român şi unul ucrainean, în vârstă de 31, respectiv 25 de ani, conducând fiecare câte un autoturism marca Skoda Superb, ambele înmatriculate în Cehia.

Citește și:Monica Anisie a anunțat ÎNCHIDEREA școlilor din Capitală - MĂSURILE luate

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismelor în cauză, s-au efectuat verificări suplimentare şi s-a constatat că acestea figurează în bazele de date ca fiind bunuri căutate pentru confiscare, semnalări introduse de autorităţile din Cehia, cu doar câteva ore înainte de prezentarea la controlul de frontieră.

Cu privire la aspectele constatate, cei doi bărbaţi au declarat că au preluat autoturismele de la o persoană necunoscută din Lituania şi, în schimbul unor sume de bani, intenţionau să se deplaseze cu ele în Ucraina.

Totodată, cei doi au declarat că nu aveau cunoştinţă despre faptul că autovehiculele figurează ca fiind furate.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismele, în valoare totală de 240.000 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.