Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Argeș au confiscat haine și parfumuri contrafăcute în valoare de 750 de mii de lei

facebook.com
politia

Polițiștii din Argeș au făcut, miercuri, cinci percheziții la locuințele din București ale unor persoane bănuite de contrafacerea unei mărci și de vânzarea unor produse contrafăcute, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au făcut cinci percheziții la două persoane bănuite de „contrafacerea unei mărci și punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.

„Din cercetări a reieșit că doi bărbați, de 31 și 24 de ani, ambii din Topoloveni, ar fi oferit spre vânzare, în mediul on-line, diverse articole vestimentare și parfumuri, purtând însemnele distinctive ale unor mărci cu renume. Produsele ar fi fost achiziționate de la doi bărbați de 40, respectiv 32 de ani, ambii din București, care ar fi contrafăcut, prin tipărire la cald, cu ajutorul unor imprimante performante, diverse articole vestimentare cu emblema unor mărci consacrate”, se arată în comunicat.

Citește și: Rareș Bogdan prevestește o victorie istorică! Va fi dezastru pentru PSD! ‘Pentru prima dată, vom elibera România de sub jugul roșu’ .

În aceeași cauză, polițiștii au făcut, săptămâna trecută, cinci percheziții domiciliare în județele Argeș, Ialomița și Dâmbovița.

În urma acestor percheziții, au fost confiscate 600 de recipiente de parfum, tip tester, precum și peste 7.500 de articole vestimentare, constând în tricouri, pantaloni, veste, bluze, geci, costume de trening, precum și lenjerie intimă, șosete, dar și accesorii precum genți de mână și portofele, toate purtând însemnele unor mărci recunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Prejudiciul estimat, în prima fază a cercetărilor, este de aproximativ 750.000 de lei. Cei doi bărbați din Topoloveni au fost reținuți și, ulterior, plasați sub control judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.