Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Argeş, nevoiţi să tragă focuri de armă pentru prinderea unui suspect de înşelăciune prin metoda Accidentul

alerta

Poliţiştii argeşeni au făcut uz de armă, marţi, pentru prinderea unui bărbat suspectat de comiterea infracţiunii de înşelăciune prin metoda "Accidentul". Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş transmis Agerpres, suspectul are 29 de ani şi locuieşte în comuna Bascov.

"Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în cursul zilei de 6 martie bărbatul ar fi apelat telefonic o femeie de 86 de ani din comuna Bogaţi, căreia i-ar fi relatat că o rudă a acesteia a fost implicată într-un accident rutier şi are nevoie de suma de 2.500 de lei. Ulterior, bărbatul ar fi solicitat unui taximetrist să preia suma de bani de la femeie şi să o livreze", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au organizat o acţiune de prindere în flagrant, suspectul fiind depistat pe raza localităţii Valea Ursului. Pentru imobilizarea bărbatului a fost folosit armamentul din dotare, fără a fi înregistrate victime. Suma de bani a fost recuperată şi urmează să fie predată părţii vătămate, iar cercetările au fost preluate de poliţiştii din Topoloveni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.