Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Botoşani au efectuat 13 percheziţii la locuinţele unor persoane care au provocat scandaluri în Dorohoi

Poliţiştii din Botoşani au efectuat, miercuri, 13 percheziţii domiciliare într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, distrugere şi lovire sau alte violenţe, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Simona Puşcaşu.

Potrivit acesteia, percheziţiile au avut loc în municipiul Dorohoi la locuinţele unor persoane între care există "o stare conflictuală", ele provocând mai multe scandaluri într-un cartier din municipiul Dorohoi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Oficial al BCE, AVERTISMENT sumbru: băncile din Europa vor avea probleme

"Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost puse în executare 29 de mandate de aducere, fiind conduse la sediul IPJ Botoşani 24 de persoane. La locaţiile vizate au fost găsite şi ridicate mai multe bunuri care interesează cauza. Cercetările sunt continuate pentru infracţiunile menţionate mai sus sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca, în funcţie de rezultate, să fie dispuse măsuri procedurale", a afirmat Puşcaşu.

La percheziţii au luat parte lucrători din cadrul Serviciului pentru Combaterea Crimei Organizate, ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani, ai Poliţiei Locale şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.