Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Buzău au intervenit pentru salvarea şi adăpostirea a zeci de persoane înzăpezite

psnews.ro
drum inzapezit

Zeci de persoane înzăpezite au fost salvate şi duse la adăpost în ultimele 24 de ore de poliţiştii aflaţi la datorie pe raza judeţului Buzău şi a judeţelor limitrofe, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis joi, poliţiştii au intervenit pe DN 2B, pe raza judeţului Brăila, la limita cu judeţul Buzău, pentru a scoate 11 persoane aflate într-un microbuz care a derapat. Tot pe DN 2B, pe raza localităţii C.A.Rosetti, poliţiştii au intervenit pentru a ajuta patru persoane aflate într-un autovehicul care a rămas fără combustibil. 

De asemenea, poliţiştii s-au implicat şi în alte situaţii de urgenţă. Pe DJ 203K, între localităţile Moşeşti şi Robeasca, în cazul a şase persoane aflate într-un autovehicul care nu au mai mai putut înainta din cauza precipitaţiilor sub formă de zăpadă, pe DN 2C, pe raza localităţii Padina, pentru o persoană aflată într-un autovehicul care a derapat, pe DC5, în comuna Vâlcelele, la trei persoane aflate într-un autovehicul care nu au mai putut înainta din cauza lipsei vizibilităţii, dar şi pe DJ 203I, între localităţile Cotorca şi Lipănescu, şi DJ 203M, între localităţile Lunca si Bălteni, unde automobilele nu au mai putut înainta din cauza copacilor căzuţi pe partea carosabilă sau a vizibilităţii reduse.

Citește și: Constanţa: Activitatea a trei grupe de la două grădiniţe a fost suspendată două zile, din cauza gripei

"Toate persoanele au fost preluate de poliţiştii aflaţi în intervenţii şi, cu sprijinul autorităţilor locale, au fost adăpostite în spaţiile puse la dispoziţie de către acestea", au precizat reprezentanţii IPJ Buzău. 

În ultimele 24 de ore, peste 400 de poliţişti din cadrul IPJ Buzău cu 150 de autospeciale au fost angrenaţi în misiuni de supraveghere şi dirijare a traficului rutier şi de intervenţie pentru prevenirea incidentelor ori de limitare a efectelor evenimentelor cauzate de fenomenele meteorologice care au afectat judeţul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.