Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Constanța au salvat 3 minori din mâinile mamei violente

Radu Pop
ziaruldeiasi.ro
fetita copil

Polițiștii din Constanța au intervenit, sâmbătă, după ce pe o rețea de socializare au apărut imagini în care o mamă își bate copila în vârstă de 2 anișori.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au luat la cunoștință sâmbătă despre imagini apărute pe o rețea de socializare și au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, iar minora agresată, în vârstă de 2 ani, este fiica acesteia. Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei. Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de reprezentanții acestei instituții, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun. Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informației din Poliția Română, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău”, a transmis IPJ Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.