Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Galați au aplicat 26 de sancţiuni contravenţionale pentru comercializarea ilegală de alcool sanitar

112 politia politie

Poliţiştii gălăţeni au aplicat 26 de sancţiuni contravenţionale, în urma unui control la operatorii economici care desfăşoară activităţi de comercializare a alcoolului sanitar, se arată într-o informare transmisă, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean(IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat controale la operatorii economici care desfăşoară activităţi comerciale pe raza judeţului Galaţi, în vederea combaterii faptelor ilegale din domeniul comercializării alcoolului sanitar, utilizat pentru igiena umană şi/sau dezinfectarea suprafeţelor, urmărindu-se identificarea produselor neautorizate, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Banca Națională a României, anunț de ultim moment! Ce se întâmplă cu ratele românilor .

În context, au fost controlate 93 de societăţi comerciale, ocazie cu care au fost aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 46.500 lei.

Totodată s-a dispus confiscarea a 135 de litri de alcool sanitar pentru care nu s-a putut stabili trasabilitatea şi existenţa avizului legal de comercializare, precum şi a sumelor de bani provenite din activitatea de comerţ, neînregistrate în casele de marcat electronice, valoarea totală a bunurilor confiscate fiind de aproximativ 3.800 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.