Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Gorj au emis ordin de protecţie provizoriu împotriva unei femei care şi-a agresat nora

facebook.com
politia

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva unei femei din comuna Negomir care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi exercitat acte de violenţă şi ameninţări cu moartea asupra norei sale, se arată, luni, într-un comunicat postat de site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Postului Poliţie Negomir au fost sesizaţi de către o femeie de 40 de ani, din comună, cu privire la faptul că a avut un conflict cu soacra sa, de 46 de ani, din aceeaşi localitate. 

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că femeia, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi exercitat acte de violenţă şi ameninţări cu moartea asupra norei sale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Totodată, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva femeii pe o perioadă de 5 zile, prin care i s-a interzis să se apropie de partea vătămată la o distanţă mai mică de 150 metri", se precizează în comunicatul IPJ Gorj.

Citește și: Cercetări la Giurgiu, după ce un bărbat a fost găsit decedat în propria locuinţă

Aceeaşi sursă mai arată că poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bîlteni au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile împotriva unei femei de 52 de ani, din oraşul Rovinari. 

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că femeia, în cursul aceleiaşi zile, ar fi exercitat acte de violenţă asupra mamei sale, de 78 de ani, din comuna Bîlteni. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie", se mai menţionează în comunicatul IPJ Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.