Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Gorj caută o fată de 14 ani, care a dispărut dintr-un centru de plasament din oraşul Târgu-Cărbuneşti, în care locuia cu bebelușul ei

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Poliţiştii din judeţul Gorj caută o fată de 14 ani, care a dispărut dintr-un centru de plasament din oraşul Târgu-Cărbuneşti. Ea locuia în centru cu bebeluşul ei de două luni şi a ieşit în curte, sub pretextul că vrea să facă sport, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Poliției Gorj anunţă că sunt în căutarea adolescentei de 14 ani, a cărei plecare dintr-un centru de plasament a fost sesizată în noaptea de luni spre marţi. O angajată a cerut ajutorul poliţiştilor.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de un reprezentant al Complexului de Servicii Comunitare pentru Copiii în Dificultate Târgu-Cărbuneşti, cu privire la faptul că, în acea seară, minora Gheorghe Elena Adriana, de 14 ani, din localitate, beneficiară a centrului, a plecat în mod voluntar şi nu a mai revenit. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit faptul că, la momentul plecării, aceasta era îmbrăcată într-o geacă de culoare neagră, pantaloni albaştri şi încălţăminte sport de culoare roz", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Citește și: Parlamentul a decis! S-a stabilit data la care ar putea avea loc alegerile locale

Fata le-ar fi cerut angajaţilor centrului să o lase să meargă în curte, pentru a face sport, iar la scurt timp a dispărut. Reprezentanţii DGASPC Gorj au deschis o anchetă în acest caz.

„Minora se află în sistemul de protecţie specială din luna octombrie 2019, ajungând în centrul maternal datorită faptului că era însărcinată. În luna februarie 2020, aceasta a născut un băieţel. Până la data de 11 mai 2020, aceasta nu a creat nicio problemă. La aceeaşi dată, în jurul orei 23.00, minora a dorit să facă mişcare în curtea complexului. În jurul orei 23.15, personalul de serviciu a observat că acesta nu mai era în curte, motiv pentru care s-a verificat incinta complexului, inclusiv toate încăperile. Constatând lipsa acesteia, au fost anunţate Poliţia şi conducerea DGASPC. Imediat a fost contactată şi mama minorei, care a precizat că nu ştie nimic despre fată. Sperăm ca poliţia să o găsească în cel mai scurt timp şi minora să revină in centru alături de copilul ei. De asemenea, s-a constituit o comisie de disciplină, care urmează să cerceteze împrejurările în care minora a plecat din centru", a precizat pentru MEDIAFAX, Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

Citește și: CTP, reacție după decizia CCR: ‘Oamenii s-au relaxat și totul depinde de gena dacică, aia despre care se spunea că ne protejează’

Persoanele care pot oferi detalii despre adolescenta de 14 ani sunt rugate să meargă la Poliţie sau să sune la 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.