Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Maramureş au efectuat percheziţii în două fonduri forestiere din judeţ

112 politia politie

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Vişeu de Sus şi au efectuat verificări în fondul forestier Ruscova şi Poienile de sub Munte, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Potrivit acesteia, activităţile s-au desfăşurat în cadrul activităţilor efectuate în cadrul dosarului penal întocmit săptămâna trecută, după ce au fost constatate infracţiuni silvice, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Cum se vor face Împărtășania și Spovedania pe timpul stării de alertă – Regulile care trebuie respectate în cimitir

"Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina sprijiniţi de cei din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice şi criminalităţii de la Poliţia oraşului Vişeu de Sus au efectuat percheziţii domiciliare la locaţii situate în Poienile de sub Munte şi Ruscova. Ulterior, existând suspiciuni de distrugere a unei mărci aplicată cu dispozitiv silvic, în mod ilegal, poliţiştii împreună cu specialişti din cadrul Direcţiei Silvice Maramureş şi Garda Forestieră Cluj au efectuat activităţi de cercetare în fondul forestier. Astfel au fost depistate 91 cioate, marcate în mod ilegal şi 45 de arbori pe picior, care purtau aceeaşi amprentă silvică şi vopsea aplicate în mod ilegal", a spus Florina Meteş.

În urma activităţilor poliţiştii au ridicat instrumente de marcare silvică, vopsele, documente şi înscrisuri de natură a proba activitatea infracţională.

Citește și: VIDEO Se zguduie Internetul! Dr. Alexandru Rafila: ‘Coronavirusul nu există’

Conform aceleiaşi surse, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Vişeu de Sus, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere ilegală, furt de arbori, fals intelectual şi uz de fals.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.