Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Ploiești au efectuat percheziţii la persoanele bănuite de furturi din locuinţe, prin metoda 'pomana'

112 politia politie

Poliţiştii au efectuat, miercuri dimineaţă, şase percheziţii în municipiul Ploieşti, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt din locuinţă prin metoda "pomana", informează reprezentanţii IPJ Prahova.

"Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2019 - prezent, persoanele în cauză, sub pretextul că intenţionează să ofere bunuri în memoria unei persoane decedate, ar fi solicitat accesul în mai multe locuinţe. După ce pătrundeau, în acelaşi context, persoanele bănuite înmânau victimelor o bancnotă cu valoare mare, solicitând un rest de bani, în scopul de a identifica locul unde sunt ţinuţi banii în locuinţe. Ulterior, reuşeau să distragă atenţia persoanelor vătămate şi sustrăgeau restul de bani", precizează reprezentanţii IPJ Prahova, conform Agerpres.ro.

Citește și: Meteorologii au emis Cod GALBEN de vânt pentru 3 județe

Prejudiciul creat prin activitatea infracţională se ridică la valoarea de 60.000 de lei. Cinci persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei pentru audieri.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din IGPR. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile "Matei Basarab" Ploieşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.