Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii focşăneni au dat amenzi de peste 100.000 de lei în luna mai

europafm.ro
amenda politie

Poliţia Locală a municipiului Focşani a desfăşurat în luna aprilie mai multe acţiuni preventive şi de control, în urma cărora a aplicat sancţiuni contravenţionale de peste 100.000 de lei, a informat, vineri, instituţia.

"În perioada 01 - 31.05.2022, Poliţia Locală a municipiului Focşani a desfăşurat acţiuni preventive, cu precădere pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, asigurarea fluenţei traficului, combaterea opririlor, staţionărilor şi parcărilor neregulamentare, combaterea încălcării normelor legale privind activităţile de comerţ, protecţia mediului şi pe linia disciplinei în construcţii, conform legislaţiei în vigoare. Pe lângă acţiunile de prevenire desfăşurate în această lună, au fost aplicate un număr de 527 sancţiuni contravenţionale din care 294 cu avertisment şi 233 cu amendă în valoare de 103.940 lei", se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Focşani.

Potrivit sursei citate, cele mai multe amenzi au fost date pentru staţionare neregulamentară, respectiv 179 sancţiuni, din care 107 cu avertisment şi 72 cu amendă în valoare de 41.760 lei.

Poliţiştii locali au sancţionat şi faptele de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, fiind aplicate cinci sancţiuni cu amendă în valoare de 2.500 lei pentru refuzul de legitimare sau de a se prezenta la sediul poliţiei locale şi 24 sancţiuni, din care două cu avertisment şi 22 cu amendă în valoare de 9.900 lei pentru injurii şi ameninţări de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică.

Nerespectarea prevederilor legii privind autorizarea executării construcţiilor şi unele măsuri pentru realizarea locuinţelor a fost sancţionată în cinci cazuri, cu amenzi în valoare de 11.000 lei, pentru executarea de lucrări de construire fără a deţine autorizaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.