Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii gălăţeni au efectuat 11 percheziţii la persoane suspecte de contrabandă şi vânzare de produse contrafăcute

perchezitii

Poliţiştii gălăţeni au efectuat, vineri, 11 percheziţii domiciliare în cadrul a două dosare penale, având ca obiect comiterea infracţiunilor de contrabandă, respectiv comercializarea de produse contrafăcute în mediul online, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat trei percheziţii la locuinţele unor persoane despre care existau date că ar fi vândut, într-o piaţă din municipiul Galaţi, ţigări provenite din contrabandă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Marcel Ciolacu reacționează după declarațiile lui Orban despre bani: Dacă v-ați opri din furat atunci ați fi avut de unde să majorați și pensiile și să dublați alocațiile .

Cu această ocazie au fost găsite şi indisponibilizate 555 de pachete de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova, care ar fi fost destinate vânzării în incinta pieţei, în locurile pentru comercializarea produselor agroalimentare.

Alte opt percheziţii au fost efectuate la sediile a două societăţi comerciale şi la locuinţele a şase persoane, despre care existau date că ar depozita şi ar comercializa produse vestimentare contrafăcute.

Citește și: Marcel Vela avertizează: Suntem cu ochii pe voi!

În urma percheziţiilor au fost găsite şi indisponibilizate peste 600 de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii contrafăcute, inscripţionate cu mărci de lux protejate.

Poliţiştii continuă cercetările în aceste dosare penale, faţă de 4 persoane juridice şi 5 persoane fizice, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.