Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii Serviciului Transporturi Maritime 'îndoliază' piața neagră: Ce au descoperit anchetatorii într-un container venit din China

Portul Constanta

Poliţiştii din cadrul Serviciului Transporturi Maritime au ridicat, luni, mii de ceasuri contrafăcute, în valoare de aproximativ 141.000 de lei, dintr-un container sosit din China în zona de sud a Portului Constanţa, informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Sorinei: Măsuri de lipsire a libertății unui om

Conform sursei citate, luni, 1 iulie, o echipă a Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime (SPTM), împreună cu specialişti ai Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au descoperit peste 13.400 de ceasuri de perete şi alte 250 de ceasuri de masă, purtând însemnul unei mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute, în timpul verificării unui container sosit din China, pentru o societate comercială din Bucureşti.

Citește și: Articolul de lege care aruncă-n aer cazul fetiței târâte pe jos de procuror: ‘Nu este permis’

Bunurile, în valoare aproximativ 141.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.