Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii și procurorii fac percheziții în județele Vâlcea și Argeș într-un dosar de corupție și evaziune fiscală

perchezitii

Polițiștii și procurorii fac percheziții în județele Vâlcea și Argeș într-o cauza penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și evaziune fiscală. Acestea ar fi fost săvârșite în ultimii doi ani și au legătură cu fondul forestier, potrivit Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, joi, lucrătorii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciile Județene Anticorupție Vâlcea, Argeș, Dolj, Gorj și Mehedinți, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, efectuează 11 percheziții domiciliare pe raza județelor Vâlcea și Argeș, respectiv o percheziție la o instituție publică, șase percheziții la persoane fizice și patru percheziții la sediile unor societăți comerciale.

Activitățile sunt efectuate într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și evaziune fiscală, săvârșite în perioada 2018 – 2020, în legătură cu activități de administrare și protecție a fondului forestier național.

Concomitent cu desfășurarea perchezițiilor au loc audieri de persoane și sunt efectuate verificări și ridicări de înscrisuri de către polițiștii anticorupție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.