Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii trebuie să dea o amendă pe zi, altfel răspund cu capul (sindicatul Europol)

Reprezentanții Sindicatului Europol acuză că la Tulcea există un „plan de amenzi” în pandemie, iar polițiștii care refuză să îl îndeplinească „vor răspunde cu capul în fața șefului IPJ”. Potrivit Europol, „planul de amenzi” a revenit în plină pandemie.

Citește și: Schimbare iminentă de trupe în PSD: Cel puțin 100 de deputați și 50 de senatori social-democrați nu sunt pe locuri eligibile pentru un nou mandat

Sindicaliștii scriu pe Facebook că mesajul șefilor din IPJ Tulcea este ferm pentru polițiștii care nu vor să aplice amenzi abuziv: „vor plăti cu capul”.

„Ei (polițiștii – n.r.) au fost amenințați că dacă nu vor aplica pe zi cel puțin o amendă, vor răspunde cu capul în fața șefului IPJ. Este dovada că unii manageri din Poliția Română se acoperă cu amenzile pe care le aplică polițiștii din stradă. Ce prevenire, ce apropiere față de cetățean?! Trebuia ca polițiștii să îndeplinească „planul de amenzi” ca șefii să aibă ce raporta la minister”, scriu reprezentanții Europol pe Facebook.

Ultima raportare a Ministerului Afacerilor Interne privind amenzile în pandemie este din pentru perioada 6-14 noiembrie 2020, când au fost aplicate, în totla, în țară, 66.821 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.419.512 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.