Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii vrânceni au aplicat, în ultimele 24 de ore, amenzi de peste 500.000 lei pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, între 22,00 şi 6,00

amenda

Poliţiştii vrânceni au aplicat, în ultimele 24 de ore, amenzi de peste 500.000 lei pentru persoanele care nu au respectat prevederile Ordonanţei militare referitoare la circulaţia persoanelor în afara locuinţei în intervalul orar 22,00 şi 6,00, cuantumul sancţiunilor scăzând la jumătate faţă de ziua precedentă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Echipaje mixte de poliţişti, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, lucrători din cadrul Poliţiei Locale, cu sprijinul militarilor din cadrul Garnizoanei Focşani, au intensificat activităţile pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică. În ultimele 24 de ore au fost aplicate 236 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 526.200 lei pentru nerespectarea dispoziţiilor Ordonanţei Militare nr. 3 din 2020", a precizat IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 30: 'Situaţia de la Spitalul Universitar este un secret de stat'

Potrivit Poliţiei, în ultimele 24 de ore, 334 de poliţişti din cadrul IPJ Vrancea au desfăşurat misiuni specifice în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19, fiind verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1.875 de persoane.

La nivelul judeţului Vrancea au fost raportate, marţi, 191 de persoane în carantină instituţionalizată şi alte 2.472 persoane se află în autoizolare la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.