Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițistul Marian Godină face o sesizare bombă în cazul Horodniceanu: 'Cei doi polițiști au dosar penal! Au fost anchetați!'

stirileprotv.ro
Marian Godina

Agenții care au decis să-l treagă pe dreapta pe fostul șef DIICOT, Daniel Horodniceanu, ar avea dosare penale, transmite polițistul Marian Godină.

„GRAV!

Cu un ministru de interne plagiator și mincinos, susținut de un președinte care promitea o Românie educată, doi polițiști au oprit în trafic o mașină. Doar că la volanul acesteia nu se afla un conducător auto, așa cum ar fi normal, ci era dl Horodniceanu însuși, zeul suprem care ar fi trebuit recunoscut de către orice muritor de rând, cu atât mai mult de către un polițist.

După ce a făcut un tam-tam de trei lei, în totală neconcordanță cu funcția înaltă pe care o ocupă, procurorul Horodniceanu este anchetat intern.

Partea gravă acum urmează.

Nu tot intern, ci în cadrul unui dosar penal, au fost chemați azi cei doi polițiști la parchet, unde au fost audiați cu privire la infracțiunile de abuz în serviciu și de divulgare de secrete de serviciu sau nepublice.

Dacă nu luăm atitudine acum, atunci să nu vă mirați când ne vom întoarce la vechile metehne, când legea era doar pentru oamenii de rând.

Pentru că nu văd de ce un polițist și-ar mai risca serviciul și ar mai risca să fie anchetat, când ar putea foarte ușor să amendeze câțiva fraieri și ar trece cu vederea abaterile comise de horodniceni d-ăștia care se cred mici Dumnezei pe pământ.

În altă ordine de idei, mă întreb de ce acest Horodniceanu nu a fost încă exclus din magistratură și îi promit pe această cale că voi sta cu ochii pe acest caz și voi scrie tot ce se va întâmpla.

Asta că tot a ținut cineva neapărat să dea la o parte cu bățul pojghița de pe rahat”, a spus polițistul Marian Godină, pe pagina sa de Facebook.

„Cătălin Predoiu, acești polițiști au parte de vreo protecție acum din partea MAI? Ce părere aveți despre acest caz? Mai pot polițiștii să își facă datoria fără să țină cont de funcția celui oprit? Sau să își vadă de trebușoară și să oprească și ei doar pe cine nu are funcție?”, au mai spus Godină.

Context

Vă reamintim că Daniel Horodniceanu a avut un dialog în contradictoriu cu polițiștii care l-au oprit în județul Iași pentru un control de rutină.

Deranjat de faptul că i s-au cerut actele la control, Horodniceanu le atrage atenția agenților că el a condus structura de combatere a crimei organizate și că toți polițiștii din județ îl cunosc. „Faceți cu mine chestii d-astea?”, afirmă fostul șef DIICOT.

PJ Iași intervine în chestiunea filmării lui Horodniceanu -MAI are obligația de a sesiza parchetul pentru întregirea circumstanțelor faptice și analizării

Verificările IPJ Iași: Horodniceanu a fost filmat după ce a lovit mașina de poliție și a înjurat, dar nu cu bodycam/surse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.