Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţistul Marian Godină şi-a lansat o carte pentru copii

Marian Godina

După succesul volumului "Fash-uri din sens opus", celebrul poliţist braşovean Marian Godină şi-a lansat o a doua carte, una pentru copii de această dată. Cartea se numeşte "În misiune cu Marian" şi poate fi precomandată pe site-ul Editurii Curtea Veche, la preţul de 35 de lei.

"Cartea poate reprezenta cel mai frumos cadou pentru copiii cărora le place să citească sau să li se citească. Se vor împrieteni cu Luca și vor intra astfel 'În misiune cu Marian', unde vor învăța regulile de circulație, dar și alte lucruri despre importanța cititului, despre prietenie și despre încredere. Vor fi fascinați de mașina de poliție și vor învăța să vadă în polițist un prieten de nădejde, nu un bau-bau. Și adulții vor vedea că pot primi lecții de la copii. Puteți precomanda cartea accesând link-ul de mai jos, începând de acum până în data de 25 mai, atunci când cărțile vor pleca spre copii, cu semnătura mea sau chiar cu dedicații personalizate, exact la timp pentru a le face o bucurie de 1 iunie", a anunţat Marian Godină.

Marian Godină a devenit cunoscut datorită postărilor amuzante de pe Facebook, unde relata diverse întâmplări din trafic. După ce a avut probleme cu şefii, Godină a devenit un adevărat simbol, un vector de imagine pentru Poliţia Română. Precedenta carte a avut evenimente de lansare în mai multe oraşe din ţară. La Bucureşti, la lansare a participat şi premierul Dacian Cioloş.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.