Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţistul rănit cu sabia la Rădăuţi a depăşit noaptea cu bine

www.realitatea.net
polițist tăiat interlop

Poliţistul rănit cu sabia în timpul unor percheziţii la Rădăuţi, judeţul Suceava, a depăşit noaptea cu bine. Mai mulţi colegi au donat deja sânge, iar alţii sunt pregătiţi să doneze în cursul zilei de miercuri.

Poliţia Română a scris, miercuri dimineaţă, pe pagina oficială de Facebook, că agentul şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian a depăşit noaptea cu bine.

”Ciprian a depăşit noaptea cu bine. O parte dintre colegii noştri au donat deja sânge, pentru a fi în rezerva spitalului, pentru orice eventualitate, iar alţii vor merge în această dimineaţă către centrele specializate. Mulţumim tuturor pentru gândurile bune adresate lui Ciprian”, este mesajul Poliţiei Române, anunță News.ro.

Poliţistul a fost operat de urgenţă în cursul zilei de marţi la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, de o echipă formată din zece medici. Intervenţia a durat mai multe ore, iar la final medicii au anunţat că starea pacientului se menţine critică, leziunile suferite la cap fiind foarte grave.

Potrivit medicilor, poliţistul a suferit multiple traumatisme severe.

Agentul de poliţie a fost rănit, marţi dimineaţă, în timpul unor percheziţii pe care Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceva le-a făcut la mai multe locaţii aparţinând unei grupări suspectate de droguri de risc şi mare risc.

Oficialii Poliţiei Române au anunţat că bărbatul a fost rănit cu o sabie, în timpul misiunii, iar leziunile la cap sunt extrem de grave întrucât nu purta cască de protecţie, deşi o avea în dotare.

Cel care l-a rănit a fost reţinut şi este recidivist, fiind arestat, în 2016, pentru trafic de droguri, Ulterior, a fost plasat sub control judiciar, până în octombrie 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.