Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poloneza Iga Swiatek, după ce a câştigat trofeul la Roland Garros: Este o nebunie. Mă uitam în fiecare an la Rafa ridicând trofeul

Roland Garros

Poloneza Iga Swiatek a declarat, sâmbătă, după ce a câştigat turneul de la Roland Garros, că pentru ea este un sentiment copleşitor. Swiatek va urca pe locul 17 WTA ca urmare a acestui succes, anunță news.ro.

“Nu sunt foarte bună la discursuri, dar vreau să le mulţumesc tuturor celor care au făcut ca acest turneu să fie posibil, pentru că în aceste vremuri a fost destul de greu pentru federaţie şi pentru organizatori să ţină acest turneu. Sunt bucuroasă că încă ne putem face treaba şi că le putem aduce bucurii oamenilor. Este o nebunie. Mă uitam în fiecare an la Rafa ridicând trofeul, aşa că este o nebunie că sunt în acelaşi loc. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care ne privesc din Polonia. Sunt fericită că în sfârşit familia mea a fost aici şi nu ştiu, este copleşitor pentru mine. Acum doi ani, am câştigat trofeul la junioare (la dublu), iar acum sunt aici”, a spus Swiatek.

Citește și: Capii de listă ai PNL la alegerile parlamentare: Ludovic Orban plătește tainul traseiștilor/ SURSE

Poloneza Iga Swiatek, în vârstă de 19 ani, locul 54 WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, primul său trofeu.

Swiatek a învins-o în finală pe americanca Sofia Kenin, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 4, scor 6-4, 6-1, într-o oră şi 24 de minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.