Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polonia este aproape de DEZASTRU: 30.000 de contaminări zilnice, un nou record național

Facebook
polonia protest

Polonia a anunţat miercuri că a înregistrat 29.978 de contaminări cu noul coronavirus în 24 de ore - un ”record” -, în timp ce Guvernul se pregăteşte să înăsprească restriciţiile în vederea opririi celui de-al treilea val al epidemiei covid-19, relatează Reuters.

Guvernul polonez a închis săptămâna trecută teatrele, centrele comerciale, hotelurile şi cinematografele în întreaga ţară, din cauza creşterii bilanţului zilnic al contaminării cu varianta engleză a SARS-Cov-2, foarte contagioasă.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis vrea restricții mai dure pentru București, în weekend: ‘Vor trebui schimbate orele de deschidere și pentru magazine și pentru mall-uri’

Premierul polonez, Mateusz Morawiecki, anunţă miercuri, într-o conferinţă de presă că Executivul impune noi restricţii înainte de vacanţa de Paşte, scrie news.ro.

În această fostă ţară comunistă, majoritar catolică, această perioadă este marcată de numeroase slujbe şi adunări în familie.

Citește și: Primele restricții în Capitală! Se aplică de mâine!

Polonia, o ţară cu aproximativ 38 de milioane de locuitori, a înregistrat de la începutul epidemiei 2.120.671 de contaminări cu noul coronavirus şi 50.340 de morţi din cauza covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.