Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polul de dreapta începe cu stângul: organizatie Forța Dreptei trecută la PUSL

PUSL
PUSL

Polul de dreapta începe cu stângul: organizatie Forța Dreptei trecută la PUSL

„Dreapta unită” face pași greșiți la început de an electoral, după ce organizația din Dolj a Forței Dreptei a trecut la PUSL.

Anunțul a fost făcut de conducerea centrală a umaniștilor.

„Partidul Umanist Social Liberal anunță înscrierea în rândurile sale a membrilor marcanți ai Forței Dreptei de la nivelul județului Dolj și al Municipiului Craiova în organizația PUSL, în frunte cu secretarul general al organizației, Cristian Pitica.

Alături de colegii săi, acesta a decis să se alăture echipei PUSL, aducând cu sine experiența sa, precum și angajamentul pentru valorile umaniste. Împreună, vom continua să muncim pentru promovarea principiilor umaniste, asigurând un viitor mai bun pentru toți românii. Gestul politic al liberalilor doljeni confirmă faptul că românii nu mai pot fi păcăliți de fragilitatea unor construcții precum cea girată de USR și PMP, arătând că așa numitul „pol de dreapta” este un demers sortit eșecului.

În lumina coerenței ideologice și a responsabilității asumate, aceea de partid al armoniei, respectului și normalității, al faptelor și nu al vorbelor, de liant onest și legitim între celelalte forțe politice de la nivel local și național, Partidul Umanist Social Liberal reconfirmă deschiderea sa pentru colaborarea cu profesioniști dedicați, care împărtășesc viziunea pentru o societate justă, echitabilă și orientată către progresul durabil, în spiritul valorilor perene ale ființei umane: Demnitate, Onoare și Curaj”, spune PUSL într-un comunicat de presă.

Umaniștii au anunțat candidaturi pe liste proprii în 2024, la toate alegerile ce vor avea loc în acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.