Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompier în timpul liber, intervenție de urgență în zorii zilei: Cortul de lângă el a luat foc; două persoane erau înăuntru

ISU Cluj
cort incendiat

Un pompier aflat în timpul liber a avut parte de o intervenție de urgență în zorii zilei. Aflat la pescuit, a observat cum cortul de lângă el, în care se aflau două persoane, a luat foc. Un bărbat a rămas în cort și doar intervenția sa promptă a făcut ca incidentul să nu se transforme într-o tragedie.

 

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit, în urmă cu puține momente, pentru a stinge un incendiu care s-a manifestat la un cort de camping, pentru două persoane, amplasat în apropierea lacului din comuna Ciurila. În cort dormeau doi bărbați, iar unul dintre ei s-a autoevacuat imediat. Celălalt a fost evacuat de către un pompier de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca“, transmit pompierii clujeni.

„Colegul nostru se afla la rândul său în timpul liber și dormea într-un cort situat în vecinătate. În plus, pompierul a contribuit la operațiunile de stingere a cortului, alături de echipajul sosit de la Turda. Referitor la bărbatul evacuat, acesta a suferit ușoare arsuri la membrele superioare, precum și o intoxicație cu fum, fiind în permanență conștient și cooperant. În cele din urmă, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare de către o ambulanță SAJ. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la o pătură care a ajuns în contact cu un aparat de încălzit“, potrivit ISU Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.