Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii au gestionat, în acest weekend, aproape 4.000 de intervenții

InfoNeamt.ro
smurd

Pompierii salvatori au gestionat, în perioada 9-11 septembrie, 4.047 de intervenţii în situaţii de urgenţă, majoritatea dintre acestea în asistenţă medicală, echipajele SMURD acţionând în 3.363 situaţii de urgenţă.

"Echipajele operative au intervenit pentru stingerea a 155 incendii, precum şi în alte 509 intervenţii în sprijinul comunităţilor, cum ar fi deblocarea de persoane sau animale, distrugerea muniţiei neexplodată etc. Totodată, echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină la 20 accidente rutiere, pentru extragerea persoanelor dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor. În urma acestor evenimente, opt persoane şi-au pierdut viaţa", informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) transmis, luni, AGERPRES.

De asemenea, în ultimele trei zile, pe timpul misiunilor desfăşurate, pompierii au salvat 69 de persoane aflate în dificultate.

În perioada de referinţă, la nivel naţional au fost transmise 47 mesaje de avertizare a populaţiei, prin sistemul RO-ALERT, dintre care 37 mesaje privind prezenţa animalelor sălbatice şi 10 mesaje privind avertizări de producere a fenomenelor hidrometeorologice, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.