Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii din Bihor au reuşit să stingă un incendiu care a cuprins un teren de zeci de hectare din comuna Nojorid

Agerpres.ro
pompieri incendiu

Pompierii militari au reuşit să lichideze incendiul care a cuprins, marţi, un teren de zeci de hectare din localitatea Păuşa, comuna Nojorid, fiind împiedicată astfel propagarea flăcărilor la locuinţe, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, Camelia Roşca.

Potrivit sursei citate, se acţionează în continuare, pentru căutarea altor eventuale focare. Au ars un utilaj agricol, baloţi de paie, 10 stupi de albine şi vegetaţie uscată pe câteva zeci de hectare. A fost afectat acoperişul unei anexe gospodăreşti pe o suprafaţă de circa 5 metri, scrie Agerpres.ro.

Mai multe echipaje de pompieri de la ISU Crişana au fost mobilizate la faţa locului în lupta pentru stingerea flăcărilor, care s-ar fi putut propaga la o fermă şi la mai multe gospodării din zonă.

La faţa locului s-au deplasat patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea, cu patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă, fiind totodată alertaţi şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Nojorid.

Intervenţia pompierilor a fost una dificilă, atât din cauza focarelor dispersate, cât şi din cauza vântului puternic şi a cantităţii mari de materiale combustibile (fân, paie, vegetaţie uscată).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.