Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii din Mehedinţi au scos din apele Dunării un al şaselea cadavru aparţinând unui migrant

www.isubif.ro
scafandrii scăldat

Pompierii din judeţul Mehedinţi au scos, luni seară, din apele Dunării, cadavrul unui al şaselea migrant din grupul celor care au încercat să treacă ilegal fluviul cu ajutorul unei bărci în care intrase apă, în urmă cu zece zile, anunță news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urhenţă Mehedinţi, pompierii au intervenit la solicitarea Poliţiei de Frontieră, pentru aducerea la mal a trupului neînsufleţit.

Citește și: Alexandru Rafila vine cu vești noi! Ce locații vor fi redeschise

”În această seară, pompierii mehedinţeni au intervenit, la solicitarea Poliţiei de Frontieră, pe fluviul Dunărea, pentru aducerea la mal a unei persoane decedate.

Bărbatul este cea de a patra persoană scoasă la mal, în cursul zilei de astăzi, de către pompierii mehedinţeni”, au transmis reprezentanţii ISU Mehedinţi.

Potrivit ISU Mehedinţi, pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit, sâmbătă seară şi duminică dimineaţă, pentru scoaterea la mal a două persoane din fluviul Dunărea.

Citește și: Alertă! Școlile nu se mai redeschid în anul acesta școlar! Anunțul făcut de Klaus Iohannis!

O barcă în care se aflau 18 persoane, între care 16 migranţi şi două călăuze, s-a răsturnat, în 17 aprilie, în apele Dunării. Barca a luat apă, iar oamenii s-au speriat şi s-au ridicat în picioare. Nouă persoane au fost salvate de poliţiştii de frontieră care au intervenit rapid cu mai multe ambarcaţiuni, restul fiind căutaţi de scafandri şi poliţişti de frontieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.