Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii hunedoreni distribuie apă potabilă pentru 60 de familii din localităţile din comuna Vaţa de Jos care au fost inundate

Foto news.ro
Pompierii hunedoreni distribuie apă potabilă pentru 60 de familii din localităţile din comuna Vaţa de Jos care au fost inundate

Pompierii hunedoreni distribuie apă potabilă pentru 60 de familii din localităţile din comuna Vaţa de Jos care au fost inundate, gospodăriile acestora fiind afectate în urma viiturii produse pe cursul de apă Prăvăleni, anunță news.ro.

Potrivit Prefecturii Hunedoara, pompierii hunedoreni au distribuit apă potabilă pentru aproape 60 de familii din localităţile Basarabasa, Prăvăleni, Ciungani şi Prihodişte.

Citește și: Precizări făcute de Antena 1, după ce coronavirusul a lovit televiziune

"Prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, a transmis echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care execută misiuni în zona calamitată, să aibă ca prioritate distribuirea apei potabile pentru familiile izolate şi intervenţiile la evacuarea apei şi decolmatarea de aluviuni din gospodăriile şi căile rutiere cele mai afectate”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Prefecturii Hunedoara.

Totodată, lucrători ai Administraţiei Bazinală de Apă - Crişuri, detaşamentul Brad, intervin pentru reluarea parţială a circulaţiei pe Drumul Comunal 173 - Vaţa - Ciungani.

Citește și: S-a aflat! Cine este cel care va moșteni toată averea lui Ion Iliescu

De asemenea, în toate zonele din judeţul Hunedoara afectate de inundaţii, se intervine, vineri seară, pentru limitarea pagubelor produse de precipitaţii şi de depăşiri ale cotelor de inundaţii ale cursurilor de apă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.