Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii intervin cu patru autospeciale pentru stingerea unui incendiu puternic la un depozit de furaje

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Pompierii vasluieni au anunţat, luni, că intervin cu mai multe autospeciale de stingere cu apă şi spumă în localitatea Amăşoaia, din comuna Pungeşti, pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu puternic izbucnit la un depozit de furaje, o moară de cereale şi alte anexe gospodăreşti, potrivit Agerpres.

Potrivit celor de la ISU Vaslui, la stingerea incendiului participă şi pompierii voluntari din comunele Pungeşti şi Ivăneşti, acţiunea fiind în desfăşurare.

Citește și: Gheorghe Dincă s-a confesat colegilor de celulă: 'Băi, băieți, când arzi un cadavru...'

"La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu violenţă la o moară de cereale, un hambar, un depozit de furaje şi un depozit de material lemnos. A fost întreruptă alimentarea cu energie electrică. Se acţionează cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Alimentarea cu apă se face anevoios, în navetă. Sursele de apă sunt la aproximativ 3-4 kilometri. La faţa locului a fost chemată în sprijin şi o a patra autospecială, o multifuncţională de mare capacitate. Din primele date sunt şi două animale moarte, doi câini care asigurau paza în perimetru. Nu sunt victime în rândul cetăţenilor. Alături de pompieri intervin şi serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din comunele Pungeşti şi Ivăneşti. În acest moment, incendiul este localizat, acţionându-se cu un dispozitiv perimetral pentru lichidare. Acţiunea este condusă de inspectorul şef al ISU 'Podul Înalt' Vaslui, Ghiorghe Blagoci", se menţionează într-un comunicat de presă al ISU Vaslui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.