Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii intervin pentru evacuarea apei, în mai multe zone din Craiova

pompieri

Pompierii ISU Dolj intervin vineri seara în mai multe zone din Craiova, afectate de ploaia abundentă într-un timp foarte scurt, pentru evacuarea apei, scrie Agerpres.

Potrivit ISU Dolj, a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru evacuarea apei de pe carosabil, unde circulaţia a fost întreruptă, în zona Pasajului Bariera Vâlcii, zona Stadionului "Ion Oblemenco", Cârcea şi zona Electroputere Parc. 

Echipajele au intervenit şi pentru degajarea unui copac de pe carosabil în zona Metro şi pentru îndepărtarea unui autoturism care bloca strada Bătrânilor. În zona Stadionului "Oblemenco" apa este evacuată dintre locuinţe, ca acestea să nu fie afectate.

Citește și: Atenționare MAE: Serviciul grec de Meteorologie a anunţat o înrăutăţire a vremii, fiind prognozate ploi şi furtuni puternice la nivel local

Mai multe localităţi din judeţul Dolj s-au aflat vineri seara, între 19,15 şi 20,00, sub cod portocaliu de vreme severă imediată, emis de ANM, care a vizat ploi ce cumulează local între 35 şi 45 l/mp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.