Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii SMURD au intervenit pentru salvarea unui băiat de 12 ani care s-a înecat într-un canal de irigaţii

Ministerul pentru IMM
pompieri ISU barca

Update

Un copil de 12 ani a murit într-un canal de irigații din județul Brăila. Băiatul se afla la scăldat și a fost scos din apă de localnici, potrivit mediafax.ro.

El a fost scos la mal de localnici care i-au acordat primul ajutor. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe SMURD și SAJ cu medic, dar și un echipaj de la Garda de intervenție Însurăței.

Salvatorii au făcut manevre de resuscitare, dar victima nu a mai putut fi salvată. Decesul băiatului a fost confirmat la fața locului, iar polițiștii au început o anchetă.

Știre inițială

Echipajul SMURD Însurăţei intervine pentru resuscitarea unui băiat de 12 ani, din localitatea Tătaru, care s-a înecat într-un canal de irigaţii, potrivit ISU Brăila.

"Garda de intervenţie Însurăţei intervine cu ambulanţa SMURD pentru resuscitarea unui minor din localitatea Tataru, în vârstă de 12 ani, posibil înecat într-un canal de irigaţie. Copilul a fost scos din apă de populaţie", se arată într-un comunicat al ISU Brăila, potrivit agerpres.ro.

La faţa locului se afla şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) şi este aşteptată o altă ambulanţă SAJ cu medic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.