Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompiliu Stoica a fost numit noul antrenor al FCSB 2

Facebook Călin Bostan
Pompiliu Stoica

Pompiliu Stoica (42 de ani) a fost numit antrenor al echipei FCSB 2, iar fiul său, Ianis Stoica (15 ani), a semnat prelungirea contractului cu echipa bucureşteană. Anunţul a fost făcut de tânărul fotbalist, pe contul de Instagram, informează Mediafax.

Pompiliu Stoica a evoluat pentru FCSB în perioada 2000-2005, în care a strâns peste 100 de meciuri şi a marcat 3 goluri. Acum, fostul fundaş stânga a fost numit tehnician al echipei a doua a clubului roş-albastru, iar la semnarea contractului a luat parte şi fiul său, care şi-a prelungit contractul cu încă două sezoane. La oficializarea actelor au fost prezenţi soţia lui Laurenţiu Reghecampf, ce-i reprezintă pe cei doi, şi Valeriu Argăseală, preşedintele clubului.
În iulie 2018, Gigi Becali avea planuri mari cu fiul lui Pompiliu Stoica: "Voi ziceţi că sunt nebun, dar eu prevăd viitorul. Am câţiva tineri extraordinari. Unul dintre ei este băiatul lui Pompiliu Stoica, Ianis, care are 15 ani şi jumătate. Meme Stoica îmi zice că la antrenamente nu se vede diferenţa dintre el şi colegii lui, deşi nici nu a împlinit 16 ani! E cuminte şi o să îl creştem bine. Peste trei ani, când îi fac contract, îi pun clauză de 500 de milioane de euro. Ce, eu sunt prost? De ce să nu fac asta? Eu vând fotbalişti de calitate".
La vârsta de doar 14 ani, 10 luni şi 23 de zile, Stoica a devenit, anul trecut, cel mai tânăr marcator, dar şi cel mai tânăr fotbalist folosit de FCSB într-un meci oficial. În Cupa României, e pe locul al treilea în topul vârstei debutanţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.