Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul anunţă fonduri UE de 1 miliard de euro pentru zona Deltei Dunării

euro

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la deschiderea Târgului de Turism al României, ca în alocarea financiara 2014-2020 a UE pentru România sunt prevazute fonduri de un miliard de euro pentru zona Deltei Dunarii.

'De câte ori am ocazia, în strainatate, în tara, încerc sa promovez ceea ce înseamna cu adevarat potentialul turistic al României. Am (...) un proiect special pentru ceea ce consider una dintre cele mai mari comori, nu doar ale României, ci a lumii, Delta Dunarii. Probabil ca stiti, pentru ca vin de la o întâlnire cu comisarul european pe politici regionale, doamna Cretu, ca, în alocarea bugetara 2014-2020 pentru România, un miliard de euro este prevazut pentru zona Deltei Dunarii. Sa dea Dumnezeu ca toti cei care sunt beneficiari, publici si privati, sa cheltuie acel miliard de euro pentru dezvoltarea infrastructurii, pentru pastrarea biodiversitatii si dezvoltarea turismului în Delta Dunarii. Si la editia 66, daca voi fi întrebat ce am facut bine, am facut acest lucru, aceasta alocare speciala ', a declarat premierul Ponta, joi, la evenimentul de deschidere a celei de-a 33-a editii a Târgului de Turism al României.

Peste 30.000 de vizitatori sunt asteptati la Romexpo, la editia de primavara a târgului, care se desfasoara în perioada 12-15 martie.

La cea de a 33-a editie a Târgului de Turism al României participa peste 280 de firme care expun pe o suprafata de 11.700 metri patrati. Circa o treime din firmele prezente sunt din strainatate, reprezentând 14 tari, printre care Bulgaria, Croatia, Grecia, Israel, Italia, Republica Moldova, Polonia, Serbia, Turcia, Ungaria.

AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.