Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta atacă Opoziţia cu un slogan al lui Bill Clinton

victor ponta guvern

Victor Ponta a declarat, marţi, la şedinţa de guvern, că apreciază decizia coaliţiei de guvernare privind convocarea unei sesiuni extraordinare pe tema Codului Fiscal, la sfârşitul lunii august, şi a ironizat Opoziţia, care nu înţelege că este vorba despre economie şi nu despre dispute politice.

"Apreciez decizia coaliţiei de guvernare ca la sfârşitul lunii august să avem la Parlament sesiune extraordinară pe tema Codului Fiscal, cred că având Codul Fiscal la 1 septembrie aprobat şi promulgat, evident de preşedinte, este cel mai important semn de stabilitate şi predictibilitate pentru economia din România", subliniind totodată că acest lucru înseamnă că "şi în 2016, 2017, 2018 avem locuri de muncă, avem dezvoltare economică şi dacă economia merge...restul nu mai contează".

În context, premierul a atacat Opoziţia: "It's about economy, nu mai zic continuarea ca să nu se simtă jignit cineva din opoziţie. Dacă merge economia şi dacă avem locuri de muncă şi dacă combatem evaziunea fiscală, restul scandalurilor politice sunt absolut secundare".

Victor Ponta a făcut astfel trimitere la expresia "It's about economy, stupid", devenită slogan de facto al campaniei prezidenţiale a lui Bill Clinton, din 1992. Între timp, expresia a devenit una foarte folosită în SUA, în diverse contexte şi adaptată în mai multe domenii.

Vezi şi: Ponta nu vrea să se răzbune pe Iohannis: 'Atât au cerut, atât le-am dat'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.