Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, acuzaţii dure la adresa fostului ambasador al Olandei: Intervenţii ilegale la Guvern şi ANAF

ponta

Fostul premier, Victor Ponta, reacționează la postarea fostului șef al ANAF, Gelu Diaconu, publicată pe blogul personal și laudă rezultatele economice obținute de ANAF cu sprijinul Guvernului în 2015.

Nu cunosc amanunt cele relatate dar in anii trecuti stiu ca am sprijinit activitatea ANAF si a Directiei Antifrauda de combatere a marii evaziuni fiscale , inclusiv protejandu-i de toate "interventiile" din tara si din afara!

Rezultatul - numai in anul 2015 un plus de venituri la buget de 3 MILIARDE EURO ( din care am putut sa marim salarii si pensii si sa reducem TVA si CAS)! Sunt curios sa vad daca in 2016 aceste rezultate vor fi mentinute ”, scrie Victor Ponta

Totodată, premierul, într-un post scriptum, dezvăluie statul ambasadorului la care făcea trimitere Gelu Diaconu, fără să-i dezvăluie numele, și despre care spunea că a apelat la el pentru a-i ajuta un ''prieten, evazionist notoriu''.

Ps - pt ca Diaconu e mai "timid" va spun eu cine era ambasadorul care mereu intervenea mereu si la Guvern si la Anaf pt tot felul de companii mai mult sau mai putin oneste - fostul ambasador al Olandei, cel care ne dadea lectii de "integritate si anticoruptie" saptamanal la Hotnews! Ca asa iubim noi " lupii moralisti"!’’, a conchis Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Vezi şi: Fostul șef al ANAF, acuzații la adresa tehnocraților: 'România este trădată din nou'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.