Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta il ia in ras pe Predoiu

Premierul Victor Ponta il ia in ras pe prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu care sustine ca masura reducerii TVA la alimente nu a fost suficient de bine pregatita, nu a fost discutata cu actorii importanti din domeniu si a fost adoptata sacrificand investitiile.

Ponta considera argumentele acestuia false sau stupide si il acuza de gandire 'pedelista', in plus se amuza de titulatura sa de premier desemnat (to be elected - ce urmeaza sa fie ales).

"Premierul-fantoma ( "to be elected" :D ) al PNL-PDL, Dl. Catalin Predoiu, si-a prezentat la un post TV pozitia asupra reducerii TVA - el este CONTRA!!!

Argumentele prezentate fiind ori false ori chiar stupide toti oamenii normali ar considera ca este vorba de miopie politica si economica, de invidie ca am luat noi aceasta masura, sau pur si simplu de lipsa de inteligenta!

Eu am alta explicatie - Dl Predoiu este doar consecvent cu modul de gandire al pedelistilor, el fiind ministru in Guvernul Boc care in 2010 a crescut TVA de la 19 la 24 % distrugand economia romaneasca - totul pentru a avea banii necesari restituirilor ilegale de la ANRP si spagilor de la Microsoft !

Este bine ca romanii sa stie ca acesti oameni nu s-au schimbat deloc - sunt tot cei din 2010, gandesc si procedeaza la fel, doar nu-si mai zic PDL ci PNL!

Daca prima data ne-au fost impusi de Basescu, acum avem obligatia sa nu-i lasam sa distruga din nou tara cu prostia si hotia care ii caracterizeaza ( si pe care iata, nu ne lasa sa o uitam!)!", a spus Ponta pe pagina sa de Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.