Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta îl 'înțeapă' pe Iohannis: 'Eu mergeam cu Dusterul, domnul Iohannis, mai deștept, merge cu BMW'

iohannis ponta rtv.net

Victor Ponta este de părere că forţele armate ale Rusiei şi ale Ucrainei vor duce un război de durată, ceea ce va afecta profund economia UE. România nu este amenințată de război, ci de criza economică, susține fostul premier.

„Dacă mă întrebați pe mine, s-ar putea să dezamăgesc. Eu cred că nu există niciun pericol pentru România, România nu va fi lovită, toată această propagandă este pentru a cumpăra mai multe arme. Scutul anti-rachetă e pentru rachete de la 10-15 kilometri. Nu ne atacă nimeni, dar cred că escaladarea asta va duce la prelungirea războiului și vom suferi toți.

Nu am văzut nicăieri că dolarul a trecut de 5 lei. Pe mine și pe oamenii cu care m-am întâlnit ne interesează dacă se oprește. Ce ne mai interesează este că România va avea anul acesta un deficit de 30 de miliarde de euro. UE ne dă 4, dar restul?”, a afirmat Ponta, la România TV.

Fostul premier nu a ratat ocazia de a lansa un atac la Klaus Iohannis, în contextul în care Ministerul de Interne cumpără sute de mașini BMW pentru Poliția Rutieră, de la un prieten al președintelui.

„Am văzut că cel mai mare contract de achiziție de mașini pentru MAI se face cu o firmă de afară, deși noi avem două fabrici de mașini. Eu mergeam cu Dusterul, domnul Iohannis, mai deștept, merge cu BMW.

Trebuie mașini de poliție, șalvari noi, mașini de pompieri, dar cumpărăm mereu doar ce produc alții”,, a mai declarat Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.