Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, in depresie sau victima unor mecanisme din culise?

ponta

Premierul Victor Ponta a facut o serie de anunturi in ultimele zile. El a declarat recent ca este dispus sa renunte la functia de premier daca presedintele ales Klaus Iohannis ar numi un altul tot din actuala majoritate parlamentara. Vineri, Ponta a reiterat aceasta disponibilitate a sa si in plus s-a aratat dispus sa renunte si la functia de presedinte al PSD.

"Inca nu stiu daca voi candida eu ca sa pot sa am contrcandidat. Prefer sa fac parte dintr-o echipa care castiga decat sa fiu capitanul unei echipe care pierde", a spus Victor Ponta, la obiectiv.info.

Aceasta atitudine a premierului si aceste declaratii ale sale il fac pe jurnalistul Radu Tudor sa se intrebe daca nu cumva Ponta este in depresie sau este victima unor mecanisme de culise care il determina sa se pregateasca de renuntarea la toate functiile pe care le detine.

"Nimeni din clasa politica romaneasca (exceptand persoana expirata politic Basescu) nu vorbeste atat de frecvent de renuntarea la functiile detinute de Ponta decat el insusi.

Ce se intampla cu omul si politicianul Victor Ponta? Este depresia pierderii alegerilor atat de puternica incat sa renunte la absolut tot sau avem de-a face cu alte mecanisme din culisele puterii, nevazute de ochii profanilor?", se intreaba retoric Radu Tudor pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.