Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, ipoteză explozivă despre numirea lui Grindeanu la ANCOM: 'Dragnea este mult prea slab ca să se opună'

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Deputatul Victor Ponta a declarat joi, într-o conferinţă de presă organizată la Târgu-Jiu, că în opinia sa premierul Mihai Tudose este cel care l-a propus pe Sorin Grindeanu la şefia Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), iar liderul PSD, Liviu Dragnea, ''este mult prea slab să se poată opune" acestui demers.

"Eu cred că Tudose l-a propus pe Grindeanu şi cred că Dragnea este mult prea slab să se poată opune. Aseară, a încercat să-l umilească din nou pe Grindeanu, dar de fapt el nu se poate opune, este o umilinţă pentru Dragnea, şi Tudose şi-a impus punctul de vedere şi-l felicit pe Tudose pentru asta. A fost un mic skanderbeg politic şi a câştigat Tudose prin numirea lui Grindeanu şi e un semn bun. Mai departe, dacă vrea să conducă Guvernul, trebuie să facă mult mai mult decât atât", a precizat Ponta, potrivit Agerpres.

Citește și: Ponta, acuzaţii FĂRĂ PRECEDENT: 'Dragnea a fost omul cel mai apropiat DE SISTEM...'

Prezent la Târgu-Jiu alături de fostul premier Victor Ponta, deputatul Daniel Constantin a afirmat că nu îl va vota pe Sorin Grindeanu pentru funcţia de preşedinte al ANCOM.

"Eu m-am alăturat demersului de a-l menţine pe Sorin Grindeanu dintr-o convingere, eu chiar am crezut, spre deosebire de Sorin Grindeanu, că sub Dragnea şi Tăriceanu nu ne va fi bine. Şi de asta m-am alăturat, să ne luptăm cu Dragnea şi Tăriceanu. Din motivul ăsta nici nu-l votez pe Sorin Grindeanu la ANCOM, pentru că nu ştiu când am avut dreptate, atunci când am crezut în el sau acum, când s-a întors pentru o funcţie", a spus Constantin.

Întrebat dacă există o ruptură între Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Constantin a răspuns: "Nu ştiu dacă există, eu cred că acum îi uneşte practic lupta pe care au declanşat-o şi nu cred că va exista o ruptură imediată, dar cu siguranţă la un moment dat va exista, pentru că au obiective oarecum similiare, şi Dragnea şi Tăriceanu probabil că vor dori să fie preşedintele României şi la un moment dat se vor despărţi, mai devreme sau mai târziu".

Citește și: Mihai Tudose s-a dezlănțuit după ce Comisia Europeană a lansat un avertisment cu privire la Pilonul II de pensii

Comisia economică, industrii şi servicii din Senat şi Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor au adoptat, marţi, un raport favorabil privind nominalizarea fostului premier Sorin Grindeanu pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.