Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta la Cotroceni. Al II-lea pact de coabitare?

PONTA

Premierul Victor Ponta a fost convocat la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. Acesta a raspuns promt la invitatie, cei doi urmand sa se intalneasca luni, la ora 12.00.

Iohannis a anuntat ca vor fi discutate cu premierul "prioritățile guvernării, actualitatea politico-economică și perspectivele colaborării instituționale între președinție și guvern".

Insa potrivit unor surse politice, nu este exclus ca aceste discutii sa se concretizeze intr-un document scris, asemanator pactului de coabitare incheiat de Victor Ponta si Traian Basescu, dupa alegerile parlamentare din 2012.

Nu ar fi de mirat ca acest lucru sa se intample, dat fiind faptul ca cei doi au fost adversari politici in campanie, dar si inainte de inceprea acesteia. Practic, adversitatea dintre cei doi a inceput din momentul in care premierul Victor Ponta a refuzat sa il numeasca pe Klaus Iohannis vicepremier in Guvernul USL. Au urmat atacuri grele in campanie, care insa trebuie lasate in urma acum din nevoia "colaborarii institutionale intre presedinte si guvern".

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.