Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta laudă colaborarea perfectă cu Iohannis

iohannis ponta cotroceni

După "lupte seculare" şi replici de la distanţă cu Iohannis, premierul Victor Ponta laudă colaborarea instituţională perfectă dintre  Guvern, preşedinte şi Parlament, în problema împrumutului de 150 de milioane de euro pe care România urmează să-l acorde Republicii Moldova.

"Un exemplu de colaborarea institutionala perfecta Guvern-Presedinte-Parlament, intr-o situatie cu adevarat de interes national. Marti va intra deja la vot la Camera Deputatilor Acordul prin care Romania ajuta Republica Moldova cu un imprumut de 150 milioane Euro in probabil cel mai greu moment de la momentul declararii indpendentei! Intre noi, romanii de pe ambele maluri ale Prutului, este prima data cand proverbul 'prietenul la nevoie se cunoaste' nu ramane doar o vorba goala!", scrie Ponta pe Facebook.

Remarca premierului vine la o zi după ce președintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului privind asistența financiară rambursabilă între România și Republica Moldova în valoare de maximum 150 de milioane de euro.

Vezi şi: Ponta, acuzat de minciună: România NU poate împrumuta Republica Moldova

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.