Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta nu renunta la popcorn si racoritare in primul tur

popcorn

Premierul Victor Ponta a anuntat la scurt timp dupa ce s-a lansat in cursa electorala ca nu va participa la nicio dezbatere inainte de primul tur al alegerilor si ca va prefera sa stea acasa, in fata televizorului cu popcorn si racoritoare. Ulterior a revenit asupra declaratiei si a precizat ca doreste o dezbatere cu toti cei 14 candidati la un loc.

"Intre turul unu si turul doi sigur voi participa la o dezbatere cu cine intra in turul doi. In turul I imi iau popcorn si racoritoare si ma voi uita la dezbaterile dintre doamne: Udrea si Macovei. Vor fi doi domni Diaconescu, Iohannis si cine o mai fi. (...) Va fi o ”cafteala” la care nu doresc sa particip", spunea Ponta in luna august.

Ocazia s-a ivit insa pentru o dezbatere cu primii sase candidati, in ordinea preferinteleor electoratului din sondaje. IPP a propus organizarea acestei dezbateri, iar candidatul independent Monica Macovei a anuntat deja pe pagina sa de Facebook dorinta de a participa. Pe de alta parte Ponta pare sa nu vrea sa renunte la ideea de sta acasa cu popcorn si racoritoare.

Premierul Victor Ponta refuza invitatia, ba chiar o ironizeaza: "cu toti 14 da, cu primii sase... in ordine alfabetica? Acum nu vad de ce. Cu ce e mai bun un candidat care fuge de ICCJ, decat unul care sta mai prost in sondaje? (...) Ne vedem toti 14 inainte de turul 1. Iar dupa turul 1 ar trebui sa avem 4 dezbateri".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.