Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta pune tunurile pe Turcan: 'Deţine acelaşi număr de neuroni cu Vanghelie'

ponta-dna1[1]

Victor Ponta consideră că preşedintele PNL, Raluca Turcan, este o "persoană profund imorală" pentru că se opune înfiinţării comisiei parlamentare de anchetă cu privire la alegerile prezidenţiale din 2009. Fostul premier o critică pe Turcan pentru discursul susţinut de aceasta în Parlament, miercuri, 26 aprilie.

Vezi şi: PNL vrea respingerea înfiinţării Comisiei de anchetă pentru alegerile din 2009:'Lipsă de moralitate'

Vezi şi: PSD joacă tare în Parlament: șah pentru Augustin Lazăr

"Acum cred mai mult ca oricand ca aceasta Comisie de ancheta parlamentara TREBUIE facuta cat mai repede !

1. Nu cred ca se refac alegerile din 2009 dar putem sa aflam mai mult despre implicarea intr-o competitie electorala democratica a unor institutii si persoane care nu au nici dreptul nici atributiile legale de a se implica - si asta este foarte important de stabilit pentru viitoarele alegeri prezidentiale din Romania

2. Nu cred ca se vor stabili responsabilitati penale ( cel putin cat timp Procuror General va ramane Augustin Lazar - cel care face eforturi disperate si abuzive de a bloca aflarea adevarului )/ dar Parlamentul poate sa stabileasca responsabilitati politice si sa actioneze in baza atributiilor sale constitutionale si a legitimitatii date de catre votul popular

3. Singura persoana profund imorala in aceasta poveste este tocmai Raluca Turcan ( cea care pare ca detine acelasi numar de neuroni cu Vanghelie) / pentru ca desi in 2009 Doamna Turcan era membra PDL si il sustinea oficial pe Traian Basescu azi este sefa PNL ( ce jenant) - ori PNL a sustinut oficial in 2009 si candidatura lui Mircea Geoana in turul al doilea si ideea ca alegerile au fost fraudate ( Crin Antonescu fiind cel mai vehement in acest sens)!

Sper ca saptamana viitoare sa pot vota aceasta Comisie si sa treaca la aflarea adevarului cat mai repede", scrie Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.