Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta răspunde atacurilor lui Cioloș și Prună: 'În 2017 vine nota de plată'

ponta nervos

Victor Ponta duce mai departe războiul replicilor cu tehnocrații. După ce premierul Cioloș a vorbit despre „inepțiile Guvernului Ponta”, iar Raluca Prună l-a numit „rebut intelectual”, Ponta își temperează discursul, ca limbaj, însă lansează avertismente grave. Fostul premier vrea să demonstreze că actulul premier a greșit în problema scutirilor de taxe pentru veterani.

„V-am spus deja - singurul lucru mai rău decât un guvern politic este un Guvern de "tehnocrați" care visează să fie politicieni! Iar în 2017 vine nota de plată pentru noi toți!

Faptul că tehnocrații s-au dezbrăcat de haina "eleganței" nepolitice și au trecut la aroganță, agresivitate și jigniri (vezi declarațiile la adresa lui Liviu Dragnea, Corina Crețu, a tuturor celor care îndrăznesc sa îi critice cu ceva) pentru mine nu este o surpriză! Mă așteptam ca incompetența și incapacitatea de a avea rezultate să degenereze în așa ceva! Plus frustrările tipice celor veniți prea repede și prea sus în anumite poziții!

Vezi și: Cioloș, replică incendiară pentru Dragnea: 'Sunt multe inepţii...'

Poate fi cel mult o dezamăgire pentru cei care au crezut că "vin tehnocrații care nu vorbesc, dar fac treabă bună"! S-a dus și iluzia asta, a fost o altă manipulare din păcate!

Ceea ce rămâne însă după vorbe (mai insultătoare și agresive deja decât standardul folosit de cei aflați în politică) este lipsa totală de rezultate și de realism!

Nu pretind că fiecare cuvânt din Codul Fiscal este perfect ca și Biblia. Au scris la el mulți oameni din zona tehnică, a fost dezbătut cu multe asociații și organizații profesionale, votat în Parlament de doua ori chiar, promulgat de Președinte și publicat în Monitorul Oficial! Și sigur mai există greșeli de îndreptat! Eu sunt responsabil pentru viziunea și filosofia proliberală a acestuia și mă mândresc cu asta!

Vezi și: Dragnea, ATAC ASPRU la Cioloș: O să îi răspund croitoraşului cel viteaz și o să arăt și minciuna

În cazul impozitarii proprietăților veteranilor de război, nu este însă vorba de o greșeală în Codul Fiscal (care dacă ar fi existat putea fi rapid îndreptată)! Așa cum puteți citi în postarea de mai jos a unui avocat specialist (cu simpatii liberale) este greșeala Ministerului de Finanțe care a adoptat niște norme greșite în 2016!

Gravă este reacția Dlui. Cioloș - în loc să spună că verifică și rectifică (ceea ce e normal pentru un Guvern în funcție, mai ales care se pretinde tehnocrat) a făcut un jalnic atac politic la PSD, fostul guvern, Parlament sau presă! Ca în final să vadă că nu are dreptate și nici nu a rezolvat problema!

Și tot așa va fi anul 2016, cu tehnocrații din ce în ce mai ineficienți, din ce în ce mai dornici să prindă posturi după alegeri, cu atacuri politice din partea acestor, dar cu rezultate ZERO!

Și în 2017 vine nota de plată!”, scrie Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.