Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta: România nu are nevoie să se împrumute indiferent cât de rea va fi situaţia în Ucraina

ponta nervos

'Vreau sa fie foarte clar. Eu am facut un anunt în sedinta de Guvern. Unii l-au înteles, altii nu, vreau sa-l explic foarte clar. Am spus: România are o rezerva de bani în asa fel încât orice se întâmpla, daca se înrautateste situatia în Ucraina, daca sunt probleme în Europa, România îsi asigura suta la suta, adica fara niciun alt ajutor, adica nu mai suntem ca în 2009 sa cerem la FMI sau altcineva, îsi asigura pensiile, salariile si functionarea institutiilor fara niciun fel de dificultate', a afirmat premierul.

Victor Ponta a adaugat ca este prima data dupa 2008 când, desi suntem abia în prima parte a anului, se poate afirma 'pe baza disponibilului, a rezervei care este în Trezorerie si în buget faptul ca indiferent cât de rau se va deteriora situatia în Ucraina sau în Europa nu va fi nevoie nici sa împrumutam bani din alta parte sau sa luam vreo alta masura extrema'.

'Acesta este un anunt pe care-l fac cu toata responsabilitatea pentru toti acei pensionari, angajati în domeniul public', a mai spus Ponta.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.