Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta SE DEZLĂNŢUIE: 'Dragnea o ALERGA pe Kovesi cu şoriciul la Vila K2...' / VIDEO

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Într-un interviu acordat ŞTIRIPESURSE.RO, fostul premier Victor Ponta a lansat acuzaţii dure la adresa lui Liviu Dragnea, despre care spune că e "prins de un grup de oameni care vor să facă bani în România". De asemenea, mai spune Ponta, lupta cu statul paralel, mult clamată în politica din România, nu este altceva decât o "găselniţă". Fostul social democrat a scos însă la iveală şi detalii neştiute, petrecute în vila K2, la tăierea porcului. Ponta spune că Sebastian Ghiţă i-a povestit că Liviu Dragnea o alerga, la un moment dat, pe Kovesi, cu şoriciul prin curtea vilei SRI.

Citeşte şi:  Victor Ponta, dezvăluiri EXPLOZIVE despre numirea procurorilor: Cum au ajuns în funcţie Kovesi, Bica şi Tiberiu Niţu / VIDEO

"E o găselniţă. Dragnea e prins acum de o maşinărie, de un grup de interese şi din afară.E prins de un grup de oameni care vor să facă bani în România. Să semnezi că tot gazul din Marea Neagră îl dai la două firme ungureşti, care sunt de fapt Israel-Budapesta.

Banii aceia îl susţin pe el, ca el să dea bani mai departe. Hidro, transgaz, toate vor trece la fonduri private şi nu investiţii româneşti. Iar asta numai Drganea poate să o facă.

Citeşte şi: Ponta, atac EXPLOZIV la adresa lui Liviu Dragnea: 'Are o obsesie...' / VIDEO

Întrebat însă în legătură cu informările primite de la SRI, Victor Ponta a spus:

"Au existat oameni care în acei ani m-au ajutat cu informaţii pentru o guvernare bună.

Şeful meu de cabinet suna la cabinetul la Maior şi spunea "Vreau să-l pun pe Iosif Buble ministru al Sănătăţii”. Şi îţi spuneau „Are atâţia ani, se cunoaşte cu oamenii ăştia de afaceri, are sau nu dosar”. Dar acolo nu îmi spunea „numiţi-l pe Buble sau nu”.

Eu am numit sute, cred că 6000 în total, de secretari de stat, la agenţii. Eu habar nu aveam cine sunt că venea Dragnea cu ei. În general nu mă băgam, îl lăsam pe el. El aşa îşi susţine puterea, cu numiri.

Nu ştiam cine sunt şi ceream de la SRI. Eu sper că doamna Dăncilă facă asta azi pentru că altfel iese o catastrofă: ne vom trezi că avem miniştri sau secretari pedofili, alcoolici."

Citeşte şi: Ponta îl DESFIINŢEAZĂ pe un baron IMPORTANT al PSD: ‘E un fel de RÂMĂ politică...’ / VIDEO

Cât despre comisia SRI, Ponta susţine că întreg demersul nu este altceva decât o farsă. Mai mult decât atât, Ponta scoate la iveală şi detalii neştiute legate de episodul petrecut la vila SRI.

"E o farsă. Domnul Maior a zis un singur lucru: a confirmat că Dragnea a fost cu porcul. Am fost şi eu invitat. A fost într-o duminică înainte de Paşte, când au fost invitaţi mai mulţi oameni: Ghiţă, Rus, doamna Kovesi. Eu duminica eram întotdeauna la baschet. Sebi şi alţii îmi trimiteau: "Mori de râs, Dragnea tăind porcul". Bănuiesc că au fost şi poze.

- Cum s-a tăiat porcul dacă era Unitate Militară?

Nu ştiu asta.

Episodul ăsta nu l-aş fi povestit, dar am confirmat pentru că a ieşit Dragnea să spună că el cu Kovesi nu s-a văzut niciodată. Şi mi-am amintit cum îmi povestea Ghiţă că o alerga cu şoriciul.

L-am întrebat cum mai poate vorbi cu Kovessi după tot ce i-a făcut. "Lasă, că e bine, voi sunteţi tineri, nu înţelegeţi". La K2 era lipit de Kovesi cu ghipsul ăla. Noi râdeam de el „Da, mă, dar eu am dosar şi voi nu aveţi".

De-aia povestea asta cum luptă Dragnea cu statul paralel e o mare gogoaşă. Cred că au fost unii cu funcţii în stat, unii cu intenţii bune, alţii nu.

E un gen de ipocrizie şi minciună care se extinde. M-am uitat: Ponta a venit cu lista de la SRI.Nu e adevărat.  Liviu, tu ai numit un premier la care membrii din CEX au stat ca papagalii la televizor să  afle pe cine numeşti.", a povestit Ponta.

Citeşte şi: Ponta, despre DEDESUBTURILE candidaturii sale la prezidenţiale, după ruperea USL. Cum a fost SABOTAT de Liviu Dragnea / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.